• Politie

Amersfoorter aangehouden met cocaïne in onderbroek

AMERSFOORT Een 23-jarige Amersfoortse bestuurder is maandagavond aangehouden na een verkeersovertreding. Bij het opvragen van het kenteken bleek dat het rijbewijs van de tenaamgestelde ongeldig was verklaard. Eenmaal aangekomen op het politiebureau bleek het rijden met ongeldig rijbewijs niet de enige overtreding van de man. Bij het fouilleren merkte de politie op dat de man een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs in zijn onderbroek had verstopt.

De politie haalde de auto maandagavond aan de kant en toen de agenten vroegen of de man zich wilde identificeren, kon hij geen geldig identiteitsbewijs laten zien. Daarop werd de man aangehouden als verdachte van het rijden met een ongeldig rijbewijs en hij werd overgebracht naar het bureau ter vaststelling van zijn identiteit. Tijdens het fouilleren troffen de agenten de hoeveelheid harddrugs aan in de onderbroek van de verdachte.

Naast de harddrugs had de verdachte diverse telefoons en geld bij zich. Deze zijn eveneens in beslag genomen. De verdachte is voor onderzoek overgedragen aan de recherche.