• Jeroen van der Veer

Amersfoortse DJ maakt marathonuitzending van 32 uur

AMERSFOORT De Amersfoortse Slam!-dj Igmar Felicia heeft samen met zijn collega Joep Schrijvers een marathonuitzending van 116.587 seconden op radiozender Slam! gemaakt. In de nacht van woensdag op donderdag was om 00.30 uur het moment dat het aantal abonnees en het aantal seconden radio precies gelijk waren. 

 

Jeroen van der Veer

 

Het meer dan 32 uur durende radiospektakel begon dinsdagmiddag om 16.00 uur en was een idee van de Amersfoorter zelf. Zijn eigen programma 'Bij Igmar' is het radioprogramma met de meeste volgers op Youtube en om dit te vieren wilde Felicia één seconde radio maken per abonnee. 

Na bekendmaking steeg het aantal mensen die zich aanmelden op het Youtube-account snel en moest Felicia uiteindelijk tot donderdagnacht onafgebroken door.

Tijdens de marathonuitzending kwamen diverse BN'ers zoals Nicky Romero en Gwen van Poorten langs en deed Felicia tussendoor enkele korte powernapjes. Met zijn 32 uur radio maken heeft de Amersfoorter echter geen record te pakken. Deze staat nog altijd op naam van Giel Beelen, die in 2014 in totaal 198 uur achter de microfoon zat.