• Facebook Zwaar Verliefd

Amersfoortse figuranten gezocht voor bioscoopfilm 

AMERSFOORT Altijd al eens in een speelfilm willen spelen en ben jij een sportieve man? Dan is er nu de mogelijkheid om in de romantische komedie Zwaar Verliefd te schitteren. De cast zoekt sportieve mannen tussen de 16 en 50 jaar die op 8,9 en 10 december kunnen acteren in Amersfoort. 

 

De komedie, naar het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, moet in het najaar van 2018 in de bioscoop te zien zijn. In de film speelt Barbara Sloesen de sympathieke jonge dierenarts Isa, die worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben, gespeeld door Jim Bakkum.

Mogelijk zullen ook Amersfoorters te zien zijn in de film. Zo kunnen figuranten zich nog altijd aanmelden. De opnames vinden plaats in de avond en nacht, ergens tussen 18.00 en 04.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door je gegevens, een recente foto en je 06-nummer te mailen naar info@multacasting.nl. Je krijgt een vergoeding van veertig euro per dag.