Bewaakte fietsenstalling station Schothorst ook in 2016 gratis

SCHOTHORST Reizigers die met de fiets naar station Amersfoort en station Amersfoort Schothorst komen, kunnen ook volgens jaar de fiets gratis stallen in de bewaakte zelfservice stallingen op het Piet Mondriaanplein en het Inputplein.

Door de bewaakte zelfservice stallingen op het Piet Mondriaanplein en Inputplein voor nog een jaar gratis aan te bieden, willen de gemeente Amersfoort en NS alle beschikbare stallingsruimte bij de stations zo optimaal mogelijk gebruiken.

Het gratis abonnement voor de bewaakte zelfservice fietsenstalling is met name handig voor mensen die regelmatig met de trein reizen en de fiets als voor -en natransport gebruiken. Fietsers kunnen met een pinpas toegang krijgen tot de bewaakte stalling Piet Mondriaanplein of met een NS toegangspas. Met deze laatste pas kan ook gebruik worden gemaakt van de stalling Inputpein. De NS toegangspas is te bestellen via www.nsfiets.nl of tel. 030-7515155. Wel moet er een eenmalige borg van 20 euro betaald worden. Gebruikers die al een toegangspas voor de fietsenstallingen hebben, kunnen er gewoon gebruik van blijven maken. De pas wordt automatisch verlengd voor nog een jaar gratis stallen.