• WJDEBRUIN

Bijeenkomst voor initiatieven rond The Passion

AMERSFOORT Sinds het moment dat bekend werd dat The Passion naar Amersfoort komt, is de gemeente benaderd door verschillende organisaties met de vraag of zij tijdens of voorafgaand aan The Passion iets kunnen en mogen organiseren. De gemeente verzorgt donderdagavond 17 december tussen 19.00 en 20.30 uur een bijeenkomst waar mensen die initiatieven hebben rond The Passion samenkomen. Wellicht kunnen partijen met elkaar iets organiseren en kan de gemeente hierin faciliteren.

The Passion wordt donderdag 24 maart opgevoerd in Amersfoort. The Passion is een groot en uniek muziekevenement en vertelt het verhaal over de laatste dagen van Jezus. The Passion wordt georganiseerd in opdracht van de omroep EO/KRO en wordt live uitgezonden op televisie.

Het is niet mogelijk om tijdens de uitvoering van The Passion iets te doen. The Passion wordt uitgevoerd door professionals die hiervoor worden gecast. Wie (namens een organisatie) aanwezig wil zijn bij de bijeenkomst, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar passion2016@amersfoort.nl.

Label:

The Passion