Bob de Bouwer komt naar Openluchttheater

AMERSFOORT In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders elke vierde zondag van de maand van de bijzondere voorstellingen op de zondagochtend. Deze voorstellingen zijn zeer geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Op zondag 26 juli komt Bob de Bouwer naar het Openluchttheater Amersfoort.

De Bob de Bouwer Show; een leuk, interactief verhaal met natuurlijk de bekende liedjes van Bob de Bouwer. Samen met zijn vriendinnetje Wendy en presentator Tony Wilson maakt Bob er een onvergetelijke ochtend voor de kinderen van. Na de show is er ruimte voor een meet-and-greet. De kinderen kunnen met Bob de Bouwer op de foto of gewoon even een handje

schudden met deze ster.

De voorstelling begint om 10.30 uur en duurt een half uur. De kosten zijn 8,50 per persoon, kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Out2Eat (naast het Openluchttheater Amersfoort) en in de zwembaden van de SRO.

Na de voorstelling mogen alle bezoekers ook nog een frisse duik nemen in het Bosbad. Een kussentje meenemen is handig volgens de organisaite. Bij regen wordt de voorstelling verplaatst naar sporthal Icoon.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl.