Bolsius: 'Kunstgrasvelden, we kunnen niet meer zonder'

AMERSFOORT Onderzoek wijst uit dat het rubbergranulaat op de kunstgrasvelden geen kwaad kan, iedereen kan dus veilig blijven sporten. Ook blikt burgemeester Lucas Bolsius in zijn wekelijkse videobijdrage vooruit naar de komende feestdagen. Zo zijn er lessen geweest op scholen over de gevaren van vuurwerk en stelt Eva Schreuder de stichting Teamalert en het pilotproject voor

Iedereen op 6 januari zijn kerstboom en vuurwerkresten weer tegen een vergoeding inleveren. Aan het eind van het jaar ook een terugblik op de Sint Jorispenning voor de scheidend directeur van Scholen in de Kunst, Arie Keijzer, en de musical Vlucht met daarin ook gevluchte kinderen.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alleberichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.