Burgemeester Bolsius feliciteert eerste afgestudeerden met universiteitsdiploma

AMERSFOORT Felicitaties van de burgemeester voor de eerste acht bachelors of science die aan de SOMT universiteit zijn afgestudeerd in Amersfoort, in zijn wekelijkse videobijdrage. Bij het Belgenmonument kwamen zondag Belgische en Franse jongeren bijeen om het einde van de Eerste Wereldoorlog te gedenken. Marjan Brouwer van de Duurzame Week 033 vertelt wat er allemaal te doen is voor jong en oud tijdens dit festival.

Dit weekend vinden ook de Bachdag Amersfoort én het Keistad Fietsfestival plaats. De bloemenbuurt in het Soesterkwartier wordt geportretteerd door de EO en is vanaf maandag drie weken lang te volgen op NPO2.

In de Weekvideo geeft burgemeester Lucas Bolsius antwoord op ingestuurde vragen en vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen van de afgelopen week. Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen. Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.