Burgemeester Bolsius: 'Laat het koningspaar maar komen!'

AMERSFOORT De camera van de weekvideo van burgemeester Lucas Bolsius richt zich deze week op de ondernemers van onze stad. Als voorbeeld is daar Ron Krijnen van Finitouch, die nu al meer energie opwekt dan zijn bedrijf gebruikt. En dan gaat hij ook nog van het gas af volgend jaar. Duurzaam ondernemen is geen toekomstmuziek meer.

Verder aandacht voor de nieuwe, duurzame, elektrische bussen die in onze stad gaan rijden. Tot slot nog de Stadsquiz en de Rode Loperdag volgende week. En die laatste is ook voor onze regionale ondernemers.

Ook kijkt burgemeester Bolsius even terug op de ideeënmarkt voor Koningsdag 2019 in de Sint Joriskerk. 'Dat bruiste en gaf mijn Oranjegevoel een enorm boost.'

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.

Video: Gemeente Amersfoort.