College naar winkelcentra voor vragen over zorg en inkomen

AMERSFOORT Leden van het college van burgemeester en wethouders trekken samen met medewerkers van de wijkteams en de gemeente op pad om persoonlijk vragen te beantwoorden over (jeugd)zorg, ondersteuning, werk en inkomen vanaf zaterdag 31 januari. Hiervoor bezoeken zij verschillende winkelcentra in de stad.

Het team staat klaar voor vragen over ondermeer de veranderingen in de zorg in Amersfoort, wat het wijkteam voor inwoners kan betekenen of om de weg te vinden naar de juiste informatie over zorg, ondersteuning en werk en inkomen.

De bezoeken zijn een aanvulling op de beschikbare informatie op papier of internet. Burgemeester en wethouders, medewerkers van gemeente en medewerkers van de wijkteams gaan op pad om in persoonlijke gesprekken te horen welke vragen er leven en deze te beantwoorden.

Het team is in ieder winkelcentrum te herkennen aan de witte tent en de vlaggen.

PLANNING Winkelcentrum Emiclaer, zaterdag 31 januari 10.30 tot 12.00 uur. Winkelcentrum Neptunusplein, zaterdag 31 januari 13.30 tot 15.00 uur. Winkelcentrum Schothorst, zaterdag 7 februari 10.30 tot 12.00 uur. Winkelcentrum Eemplein, zaterdag 7 februari 13.30 tot 15.00 uur. Winkelcentrum Hoogland, zaterdag 14 februari 10.30 tot 12.00 uur. Winkelcentrum Vathorst, zaterdag 14 februari 13.30 tot 15.00 uur.

Ook winkelcentrum Euterpeplein en de Leusderweg zijn binnenkort aan de beurt. Deze data zijn nog niet bekend en worden later bekend gemaakt in Stadsberichten.

Meer informatie over zorg, ondersteuning en werk en inkomen is te vinden op www.amersfoort.nl/vragenoverzorg.