De Blauwe Paraplu te gast in weekvideo burgemeester Bolsius

AMERSFOORT Op de verjaardag van prinses Amalia staat de weekvideo van burgemeester Lucas Bolsius naast de gloednieuwe Koningsboom. Deze werd op 5 december door Staatsbosbeheer aangeboden aan de stad.

Jessica de Ruijter van de Blauwe Paraplu vertelt hoe zij mensen uit de bijstand helpen een eigen bedrijfje op te zetten. Iedereen die in de bijstand zit, kan ook gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van de gemeente Amersfoort.

Burgemeester Lucas Bolsius roept iedereen bovendien op om een donatie te doen voor het planten van een boom in het kader van Serious Request van Het Rode Kruis en 3FM. Tot slot de schijnwerpers op Richard Renkers, scheidend directeur van De Baander die een gemeentelijke onderscheiding kreeg.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.