• Ron van Megen

De Halve van Hoogland zoekt 200 handen

AMERSFOORT De Amersfoortse Atletiekvereniging Altis houdt op 16 september de 40ste Halve van Hoogland. Het is een jubileumeditie, maar ook de allerlaatste editie van het hardloopevenement. De atletiekvereniging belooft er een feestelijke finale van te maken en is nog op zoek naar vrijwilligers.

,,Voor zondag 16 september zoeken we nog veel vrijwilligers die een handje komen helpen. Dat kan in allerlei functies, variërend van verkeersregelaar, de bemanning van verversingsposten, hulp bij de kidsruns, en veel meer."

ALLERLAATSTE De 40ste Halve van Hoogland wordt de allerlaatste editie. ,,Het is de Grand Finale met veel extra activiteiten", zo belooft de atletiekvereniging. Vrijwilligers krijgen naast een gezellige dag ook een exemplaar van het speciale Grand Finale t-shirt en een uitnodiging voor het Altis Vrijwilligersfeest. 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via vrijwilligers.halvevanhoogland@gmail.com. Meer informatie over het hardloopevenement en de vrijwilligersfuncties is te vinden op www.halvevanhoogland.nl