• ,,Vorig jaar was het de eerste editie. Dit jaar is de verbeterde versie'', vindt Richard van Norden.

    onbekend

'Dit jaar verbeterde versie Emiclaer on the Beach'

KATTENBROEK In de zomerweken van 1 juli tot en met 26 augustus vindt de tweede editie van Emiclaer on the Beach plaats. Dit jaar wordt het evenement nog groter, mooier en leuker met veel bijzondere activiteiten. Lekker luieren in de hangmatten of strandstoelen, spelen in het zand, met de waterfiets of de Aquabubble dobberen op de vijver, alles kan. Het ultieme zomergevoel in je eigen winkelcentrum, hoe leuk is dat?

Bianca van der Linden-Snel

Richard van Norden kijkt met trots terug op de primeur van Emiclaer on the Beach: ,,Het evenement werd vorig jaar zo goed ontvangen. Wij ontvingen zulke leuke reacties. Dit soort evenementen dragen bij aan het saamhorigheidsgevoel, dat vinden wij erg belangrijk. Vorig jaar was het de eerste editie, nu komt de verbeterde versie".

ACTIVITEITEN ,,Het is met recht een feestjaar voor Emiclaer, dat dit jaar 25 jaar bestaat. Het beach-event start op 1 juli met een DJ en live muziek. In de weken daarna zijn er ontzettend veel leuke activiteiten. Te beginnen op woensdag 4 juli met zandkastelen bouwen. Daarna volgt de Aquabubble en het waterballonnengevecht. Op vrijdag 13 juli komt er een DJ met een pre-party en daarna staat de 'Drijf in Bioscoop' op de agenda. Wij duimen nu al voor mooi weer. Vorig jaar hebben we deze activiteit, door het slechte weer, helaas af moeten blazen'', vertelt Van Norden.

,,Zaterdag gaan we schat zoeken met Aad Piraat en de week erna is er een heuse waterpistool battle. Er staat een wedstrijd flessenvoetbal en een touwtrektoernooi op de agenda en wat dacht je van een modderdag? Geweldig. Het activiteitenbureau Wonderland entertainment groep heeft weer ontzettend veel leuke activiteiten geregeld. Maar er is meer, een demonstratie van een modelbouwvereniging, een beachvolleybaltoernooi en een bellenblaastoernooi. Zelfs Popeye komt bij ons waterfietsen", lacht Richard van Norden.

BUURTBARBECUE ,,Ik ben erg blij met de buurtbarbecue op zondag 29 juli, die gratis toegankelijk is. Zo willen wij de buurtbewoners en andere omwonenden bij de activiteiten betrekken en kunnen wij de vrijwilligers bedanken. Zonder vrijwilligers kan de winkeliersvereniging dit nu eenmaal niet organiseren. Emiclaer on Ice was ook een overweldigend succes. Dit jaar komt dit zeker, nog groter, terug. Het is mooi om te zien dat door deze activiteiten mensen tot elkaar komen. Het winkelcentrum is dé ontmoetingsplek voor de wijk, dat zorgt voor saamhorigheid", aldus een trotse Van Norden.

EINDFEEST De feestweken zullen worden afgesloten met een geweldig slotfeest met een DJ en livemuziek op zondag 26 augustus. Gelijktijdig kan er op deze avond genoten worden van de sensationele finale touwtrekken. De agenda is te vinden op de Facebookpagina van Emiclaer.

Dagelijks is het strand bij goed weer geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur. Voor ieders veiligheid zal er gedurende dit tijdsbestek bewaking en begeleiding aanwezig zijn

Meer op www.emiclaer.nl.