'DJ' Bolsius gaat voor herbenoeming (video)

AMERSFOORT Een beetje rumoer in deze weekvideo van burgemeester Lucas Bolsius, maar dat kan niet anders op een bouwterrein. Er is een prijsvraag voor een naam voor het sportcomplex Hogekwartier en iedereen kan meedoen.

Sinds vandaag rukt de brandweer in Amersfoort centrum uit als er iemand reanimatie nodig heeft. De luchtkwaliteit in Amersfoort is gemeten en blijft ook dit jaar qua vervuiling onder de norm. Komend weekend is weer het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje en burgemeester Lucas Bolsius draait zelf vrijdag om 16.45 uur daar als dj. Tot slot aandacht voor de aanbeveling van de gemeenteraad tot herbenoeming van de burgemeester voor een tweede termijn.

De Weekvideo is een wekelijkse videoboodschap waarin burgemeester Lucas Bolsius antwoord geeft op ingestuurde vragen. Ook vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen. Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een

bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.