• Dorpsfeest Hoogland/D-ART
  • Dorpsfeest Hoogland/D-ART
  • Dorpsfeest Hoogland/D-ART
  • Dorpsfeest Hoogland/D-ART
  • Dorpsfeest Hoogland/D-ART

Dorpsfeest Hoogland in de wolken met succesvol jubileum

HOOGLAND Het jubilerende Dorpsfeest Hoogland heeft de zomer van 2017 in de wolken afgesloten. Met het thema In The Cloud blikte Dorpsfeest Hoogland terug en keek men ook vooruit. Verschillende artiesten traden op, zoals Lee Towers, Anita Meyer, Pater Moeskroen, Sint Caecilia, Andre Hazes, Glennis Grace, O'G3NE, Jan Smit, BZB, The Euro's en Alex. De topper van het weekend was Barry Hay. Hij speelde met de Marcel Fisser Band de sterren van de hemel.

In het weekend overdag zorgden de paardensport, diverse sportactiviteiten en spellen, waaronder De Sterrenslag en de Halve van Hoogland, voor de nodige sportiviteit. De shownummers van Horse Boarding veroorzaakten de nodige oh's en ah's bij het duizendkoppige publiek, door de duizelingwekkende snelheden die door paard en boarder werden bereikt.

Het weer was zaterdag een beetje aan de natte kant, maar zondag klaarde het op. Het publiek kreeg wel het advies om niet op naaldhakken naar het terrein te komen. Duizenden bezoekers pakten hun kans om van het zonnige feest en een gevarieerd programma te genieten.