Festival en veiling vanuit stichting Rebel for a Cause

AMERSFOORT De zes maanden oude Amersfoortse Rebel heeft dringend een hersenoperatie nodig, omdat er bij haar een Hypothalamus Hamartoom is gediagnosticeerd. Om haar te helpen, hebben haar ouders Johnnie en Anna de Stichting Rebel for a Cause (Facebook) opgericht. ,,Onze missie is simpel: geld inzamelen en er heel veel positiviteit voor terug geven!" In de aangrijpende video geven ze er meer uitleg over.

Op 24 september vieren ze het leven op Rebel Festival. Op dit festival staan de kernwaarden van Stichting Rebel for a Cause, saamhorigheid, jolijt en buitengewoon, centraal. ,,We toveren de Prodentfabriek in Amersfoort om tot Rebel's ultieme achtertuinfeestje. Met een biertuin, cocktailbar, heerlijk eten, spelletjes en bekende artiesten als Diggy Dex, weten we zeker dat het een bijzondere dag wordt."

Buitengewoon Rebel is daarnaast een veilingplatform waarop buitengewoon bijzondere momenten en bijzondere dingen worden geveild. Door buitengewoon bijzondere mensen. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting Rebel for a Cause. Tot slot heeft het tweetal Rebel merchandise opgericht, allen te bereiken op deze website. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar de operatie van Rebel.

Binnenkort meer over de stichting en initiatieven op destadamersfoort.nl.

Label:

Baby Rebel