• Pathé

Amersfoortse tiener miljoenste bezoeker Lion King

AMERSFOORT Bioscoopmerk Pathé heeft, slechts één maand na de première, de miljoenste bezoeker voor The Lion King mogen verwelkomen. Hiermee is deze Disney-film de meest succesvolle film ooit bij Pathé. De 11-jarige Tim de Groot werd tijdens zijn bezoek aan Pathé Amersfoort met moeder Jolanda verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker bij Pathé was voor de populaire film over leeuwtje Simba. De Nederlandse stemacteurs van de jonge Nala en Simba – Gioia Parijs en Tommie Thie – overhandigden de blije Tim een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

PAS Tim de Groot reageerde enthousiast dat hij heel blij was met de verrassing. Hij had veel zin om The Lion King te gaan kijken, en gaat zeker het komende halfjaar vaak gebruik maken van zijn Pathé Unlimited pas.

Pathé bedankt de miljoen bezoekers die The Lion King hebben bezocht in één van de 27 filmtheaters. De vertrouwde bioscoop met 212 zalen en zo'n 40.000 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in het hele land. Enerzijds door de luxe en het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma's, Ladies Nights en veel meer.