Gaycafé Lapart in race om titel 'beste van Nederland'

AMERSFOORT Gaycafé Lapart gaat aan de leiding in de wedstrijd om de titel Leukste café van Nederland. Maar de race is nog niet gelopen. In de weekvideo van burgemeester Lucas Bolsius vertelt eigenaar Maicel van den Heuvel meer over de wedstrijd van RTL in het programma The Challenge.

De gemeente Amersfoort biedt sportverenigingen en -liefhebbers kans op financiële ondersteuning. Voor het begin van de kerstvakantie kunnen zij subsidie aanvragen, vertelt Bolsius. Ook vier projecten kunnen steun aanvragen om hun duurzame idee tot uitvoering te brengen voor en in Amersfoort. De wijk Koppel gaat gezamenlijk zorgen om de jaarwisseling in hun omgeving leuk en veilig te houden.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.