• gemeente Amersfoort

Gemeente vraagt om suggesties voor naam sportcomplex Hogekwartier

AMERSFOORT De gemeente nodigt iedereen via een prijsvraag uit om mee te denken aan een naam voor het nieuwe sportcompex Hogekwartier. Tot en met 30 mei kunnen suggesties worden ingestuurd.

Elke deelnemer mag maximaal drie namen insturen. Na het sluiten van de inzendtermijn, selecteert een jury drie namen, die vanaf 6 juni op de gemeentewebsite zullen worden gepubliceerd. Het publiek mag vervolgens tot 16 juni stemmen en bepaalt zo welke naam wint.

Voorwaarden voor de naam zijn hier te vinden.

Alle prijzen die met deze prijsvraag te winnen zijn, zijn tegoedbonnen voor Wim Jacquet Sports. De bedenker van de winnende naam ontvangt een bon van 100 euro; de bedenkers van de andere twee geselecteerde namen ontvangen ieder een bon van 50 euro en tenslotte wordt er een bon van 50 euro verloot onder de mensen die deze prijsvraag via Facebook en/of Twitter gedeeld hebben.

De jury bestaat uit ondernemers, bewoners, experts en liefhebbers van sport uit de stad. Wethouder Buijtelaar is voorzitter. De jury kan besluiten maar één, twee of geen enkele naam voldoet aan de voorwaarden. Tijdens een bijeenkomst op 23 juni wordt de winnende naam bekend gemaakt.