• Gerard Hilhorst, tweede van rechts op de voorgrond, werd vijfde.

    Gerard Hilhorst

Gerard Hilhorst vijfde bij Gouden Venus van Milo-verkiezing

HOOGLAND Gerard Hilhorst uit Hoogland is zondag vijfde geworden bij de Gouden Venus van Milo-verkiezing. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest inspirerende Nederlander met een beperking. De hoofdprijs, 10.000 euro, ging naar Imke Emons uit Horst.

In de Utrechtse Jaarbeurs was een speciale middag met diverse genomineerden. Op deze middag werden de tien winnaars bekendgemaakt van deze verkiezing. Presentator was Marc de Hond, ambassadeur van dit fonds. Gerard Hilhorst was verrast dat hij van de honderd genomineerden op de vijfde plek eindigdeNa deze nominatie bedankte hij iedereen die gestemd hebben op zijn doel. Gerard was niet alleen in Utrecht, want samen met Albert Berman (voorzitter van de Nederlandse vereniging van muziektherapie), Dick van den Berg (A1-studioMaker van het YouTube filmpje) en Pedro Eijbergen genoot hij enorm van deze nominatie. Hilhorst, die een groeistoornis heeft, zet zich in voor het doel dat mensen met een beperking meer actief worden in de muziek.

NIEUWJAARSCONCERT Tijdens het komende nieuwjaarsconcert (zondagmiddag 20 januari om 14.30 uur in sporthal De Bieshaar in Hoogland)van de ondernemersvereniging Hoogland zal het zangduo en ook muziektherapeuten Bram Brundel en Màrchien Plug-Nijenhuis laten horen en zien wat muziektherapie is en doet met je in een bijzonder project.