• Ted Walker

Gerichte zoekactie naar vermiste man levert nog geen resultaat op

AMERSFOORT De politie in Amersfoort en omstreken is nog altijd druk bezig met het zoeken naar de vermiste Hugo. Vanmorgen vloog een uur lang de politiehelikopter boven Soest en ook werd er in die omgeving met honden gezocht. ,,We kregen geluiden dat hij daar mogelijk gezien was, maar de zoekactie leverde geen resultaat op", aldus de politie. 

 

Jeroen van der Veer

 

De 36-jarige Amersfoorter zou mogelijk voor het laatst gezien zijn bij de Malebrug, een gebied tussen Amersfoort en Soest. Daarom werd vanmorgen een helikopter van de politie de lucht in gestuurd en deze heeft ongeveer een uur gezocht. 

 

ZOEKACTIE De zoekactie is sinds dinsdag gaande en de politie verspreidde ook direct een Burgernet-melding. Hierin werd gevraagd uit te kijken naar de 36-jarige man. Hij is 1.75 meter lang, blond haar en droeg een blauwe spijkerbroek, witblauwe Nikes en een donker vest. Hij zou op een Gazelle herenfiets in depressieve toestand van huis zijn gegaan. 

,,Het is wachten op een nieuwe indicatie", aldus de politie. ,,Momenteel zijn we achter de schermen nog zeker bezig met zoeken."