• Audivio
  • Audivio

'Gestolen geluidsinstallatie gezien op aanhanger op A27'

AMERSFOORT De geluidsinstallatie en de DJ-apparatuur die op het Amersfoorts Kampioenschap gestolen werden, zijn mogelijk diezelfde dag gezien op een aanhanger op de A27 en A12. Dat laat het bedrijf Audivio weten op Facebook. 

Het bedrijf heeft een tip ontvangen dat die zaterdag, 18 augustus, rond 14.30 uur een aanhanger, met daarop de apparatuur, is gezien op de A12, rijdend in zuidelijke richting. De aanhanger werd voortgetrokken door een grijze Renault Megane. ,,We hebben redenen om aan te nemen dat deze richting Brabant is gereden", vertelt het bedrijf. ,,Over de aanhanger was een donker gekleurd zeil gespannen, wat klapperde door de wind. Doordat het zeil niet goed vast zat, was ons groene versterkerrack goed te zien, evenals de grote Electro Voice luidsprekers."

GETUIGEN Audivio roept getuigen die deze auto met aanhanger hebben zien rijden die dag op om zicht te melden. ,,Specifiek op de A27 in de richting van Brabant. Ook zou iemand in Brabant deze aanhanger kunnen hebben gezien. Ook zou het kunnen zijn dat u mensen, die zaterdag of later, op verdachte wijze in de weer heeft gezien met zeer grote speakers."

Tips kunnen worden doorgeven via 033-2852940, 06-18501950 of via info@audivio.nl. Ook kunnen getuigen tips doorgeven aan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.