• JumpXL

Groot trampolinepark komt in Amersfoort

AMERSFOORT Jump XL opent een groot en gloednieuw trampolinepark in hartje Amersfoort. Vanaf december kunnen mensen helemaal los op de trampolines. Jump XL Amersfoort wordt gevestigd op de bovenste verdieping van het gezichtsbepalende Oppidium - "het centrum in het centrum" - met onder het pand een overdekte parkeergarage en diverse, restaurants, winkels

en een supermarkt onder hetzelfde dak.

Vanaf december 2017 kunnen ruim honderd Jumpers tegelijkertijd komen springen, sporten en hun coolste stunts en tricks oefenen en fintetunen in onze nieuwste trampoline arena te Amersfoort. Jump XL Amersfoort biedt niet alleen heel veel uitdaging voor ervaren XL'ers die al lid van van onze Jump XL community, maar is ook toegankelijk voor sportieve jumpers tijdens onze jump fitness training en voor gezinnen met kinderen tijdens speciale jumpuren voor kids - terwijl kids hun energie kwijtkunnen in onze jump arena, kunnen ouders relaxen en genieten van een drankje en een snack in het urban jump cafe met uitzicht op de arena.

Meer informatie over de spectaculaire opening en de activiteiten van Jump XL Amersfoort volgt de komende weken. Voor het meest actuele nieuws omtrent Jump XL Amersfoort kunnen mensen de Facebook of Instagram pagina volgen.