Informatiewinkel Soesterkwartier verhuist naar Drentsestraat

AMERSFOORT De informatiewinkel van Indebuurt033 voor Soesterkwartier en Amersfoort-Zuid krijgt een nieuwe locatie. De informatiewinkel opent op 2 januari op de Drentsestraat. De informatiewinkel is bedoeld voor inwoners uit Soesterkwartier, Leusderkwartier, Bergkwartier en Vermeerkwartier, maar ook inwoners uit andere wijken zijn welkom, licht de gemeente Amersfoort toe.

Bij de informatiewinkel kunnen inwoners terecht met vragen, ideeën, wensen of zorgen. Onder andere op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, geld en recht, opvoeden, vrijwilligerswerk en mantelzorg. De nieuwe locatie van de informatiewinkel heeft meer ruimte en privacy om inwoners te ontvangen en extra werkplekken voor werknemers. ,,Een ander groot voordeel is dat de informatiewinkel en het wijkteam nu in hetzelfde pand komen te zitten. Hierdoor kunnen inwoners nog sneller geholpen worden."

De professionals van Indebuurt033 zijn ook dagelijks in de wijk te vinden voor vragen van inwoners. Daarnaast is er een wekelijks informatiepunt aan de Leusderweg, locatie MBO Amersfoort. Meer informatie en de openingstijden van de informatiewinkels op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.