Jong&Out DanceStage voor jongeren tijdens Gaypride Amersfoort

AMERSFOORT Amersfoort kleurt donderdag 21 juli roze met de Gaypride Amersfoort. Naast het feest op de Hof met DJ's, Drag Queens en live acts zijn er ook diverse andere onderdelen.

Voor lesbo's, homo's, bi's, transgenders en in dubio's tot en met 18 jaar wordt samen met Jong&Out een dance-podium neergezet aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren. Hiermee viert Jong&Out het eerste jaar dat zij actief zijn in Amersfoort. Iedereen is welkom, ook vrienden, familie, klasgenoten of collega's. DJ Grandezza verzorgt de muziek. Dit programmaonderdeel is tussen 20:00 en 22:00 uur. Bij het Jong&Out DanceStage wordt geen alcohol geschonken.

Jong&Out is dé plek om andere jongeren te leren kennen die lesbo, homo, bi en/of transgender (LHBT) zijn. Jong&Out is er speciaal voor en door jongeren tot en met 18 jaar oud. Jong&Out is een community van en voor jongeren opgericht door COC Nederland. In het hele land ondersteunen, begeleiden en helpen lokale COC's hen daarbij. De activiteiten worden onder leiding van volwassen begeleiders georganiseerd.

Het hele programma van de Gaypride Amersfoort is te vinden op [www.gayprideamersfoort. nl.