Indebuurt033 trapt Week van de Ontmoeting af met Wijkbrunch

05-09-2019, 14:02 | Lezersnieuws | Indebuurt033

Van 1 t/m 8 oktober 2019 vindt in Amersfoort de Week van de Ontmoeting plaats. Als aftrap van deze week organiseert Indebuurt033 een Wijkbrunch in de vier Informatiewinkels. Inwoners kunnen elkaar hier ontmoeten en samen genieten van een heerlijke brunch. De brunch is gratis.

Wijkbrunch

De Wijkbrunch vindt plaats op dinsdag 1 oktober van 11:00 – 12:30 uur, in alle Informatiewinkels. Aanmelden kan bij de Informatiewinkels of door te mailen naar de Informatiewinkel. Ga voor locaties en contactgegevens naar: www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.

Inwoners kunnen gezellig aanschuiven én een buurman of buurvrouw meenemen. Iedereen is van harte welkom.

Over de Week van de Ontmoeting

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend erbij te horen, gezien te worden of mensen te ontmoeten. De Week van de Ontmoeting is een Amersfoorts initiatief dat plaatsvindt tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid, waarbij de stad bol staat van ontmoetingsactiviteiten. De activiteiten zijn grotendeels gratis toegankelijk. Zo kan iedereen deelnemen en op een laagdrempelige manier andere buurtgenoten ontmoeten.

Wil je weten welke activiteiten allemaal zijn georganiseerd in jouw wijk? Bekijk dan het overzicht op www.indebuurt033.nl/activiteiten-weekvandeontmoeting