• Rock City Chapter

'We zien er misschien ruig uit maar hebben een hartje van peperkoek'

AMERSFOORT Motorclub Rock City Chapter uit Amersfoort heeft 15.000 euro opgehaald voor het Kinderhospice in Barneveld. Dat is zondag bekend geworden tijdens een bijeenkomst bij het Westcord Hotel in Garderen.

Eind mei organiseerde de grootste Harley Davidson-club van Europa vanwege het 25-jarig jubileum een festivalweekend in Garderen. Hiervoor was belangstelling uit de hele wereld. Festivalgangers konden geld doneren. Ook het hotel deed een duit in het zakje. Er werden bijvoorbeeld ook t-shirts en knuffels verkocht.

,,Wij zijn heel gelukkig met dit bedrag”, stelt Barry van Malsen namens de motorclub enthousiast. ,,Elk jaar kiezen wij een goed doel waar we ons voor inzetten. Het Kinderhospice gaf aan graag een snoezelkamer te willen. Hier kan op maat gecreëerde therapie plaatsvinden. Dit is iets waaraan wij graag meewerken. We zien er misschien ruig uit, maar we hebben een hartje van peperkoek."

,,De vertegenwoordiger van het hospice was zeer verrast”, vertelt Van Malsem. ,,Ze had niet verwacht dat het zo’n groot bedrag zou zijn."