• Fotografie Frank Noordanus

Meander Medisch Centrum afstandsponsor halve marathon

AMERSFOORT Meander Medisch Centrum doet op 5 juni weer mee aan de Marathon Amersfoort. Als afstandsponsor van de Meander Halve Marathon is het ziekenhuis zichtbaar aanwezig. Net als voorgaande jaren lopen ook weer zo'n honderd medewerkers van het ziekenhuis mee.

"Het mooie aan de marathon Amersfoort is dat het geen eendaags evenement is. De komende maanden zijn er regelmatig activiteiten in het kader van Marathon Amersfoort, voor jong en oud, gericht op het bevorderen van gezondheid. Daar willen wij graag aan bijdragen. Bewegen is van groot belang voor een gezonde leefstijl", aldus CEO Frank de Reij.

Meander Medisch Centrum is al sinds de eerste editie van de Marathon Amersfoort, in 2009, verbonden aan het loopevenement. "Voor mensen die in de zorg werken, is het extra belangrijk om fit en gezond te zijn, om zo goed mogelijke zorg te bieden aan patiënten. Het mooie van de Marathon Amersfoort is dat iedereen de afstand kan kiezen die het beste bij hem of haar past. Nieuw is de mogelijkheid om met z'n vieren als estafetteteam aan de hele marathon mee te doen", aldus De Reij.

foto Meander loopt letterlijk warm voor de Marathon Amersfoort.