Nieuw metalfestival in De Kelder

DE KELDER Metal is zaterdag 31 januari terug in Amersfoort met indoor festival Headbangers Bash. Een festival binnen de muren van Podium De Kelder, een eerste editie met maar liefst zeven bands. BBQ, bier en metal!

De line up bestaat uit de bands: Bodyfarm, Tribal Spirits, Undawn, Grown Cold, Disquiet, Asylum of Apathy en Cavitation.

Old skool death-metal band Bodyfarm hebben er voor gezorgd dat de wereld er een death-metal anthem bij heeft, een waardige headliner voor de eerste editie!

Tribal Spirits begon met één doel: Trash metal! Met vijf man op het podium hebben ze altijd zin om de zaal op de kop te zetten. Undawn geeft een aanstekelijke show en laat je meevoeren met het enthousiasme en de heerlijke grooves, climaxen en gitaarsolo's.

Grown Cold stond in drie jaar tijd honderd keer op de planken. De Utrechtse band Disquiet brengt melodische gemoderniseerde trash metal met een metalcore randje.

Metal uit Amersfoort: Cavitation ontstond als een hardcore band maar sloegen over naar echte death-metal.

Van 0.00 tot 3.00 uur gaat het festival door met de after van Headbangers Bash, goed harde platen van een dj om af te sluiten.