• Dierenpark Amersfoort
  • Dierenpark Amersfoort

Nieuwe kerstactiviteiten in DierenPark Amersfoort

AMERSFOORT DierenPark Amersfoort is druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstvakantie. ,,We hebben dit jaar weer nieuwe activiteiten toegevoegd, zoals een metershoge sleebaan'', vertelt projectleider Hylke Steggerda. ,,Natuurlijk kun je ook weer marshmallows roosteren, oud-Hollandse spelletjes spelen en meegaan met de sfeervolle winterwandeling, en dat allemaal in een betoverend verlicht park."

DierenPark Amersfoort is de hele kerstvakantie (24 december t/m 8 januari) ,,omgetoverd tot een winterlandschap in kerstsfeer. Een magisch samenspel van vuur, water, licht en geluid doet bezoekers van de ene in de andere verrassing vallen'', vertelt Hylke. Tijdens de vakantie kunnen bezoekers ook deelnemen aan de gratis winterwandeling door het park, waarbij een gids vertelt over de dieren die dol zijn op de winter en welke parkbewoners liever de warmte opzoeken.

Op 27, 28, 29 en 30 december blijft het park extra lang geopend tot 20.00 uur tijdens de populaire Warme Winteravonden. Bezoekers kunnen tijdens deze avonden marshmallows roosteren bij het vuur en luisteren naar livemuziek. ,,Nieuw dit jaar is de Wonderlijke Wintervaart, hier kunnen bezoekers in de fietsboot een onvergetelijke tocht maken over de verlichte rivier", vertelt de projectleider. "Ik ben er erg enthousiast over en kan niet wachten op de reacties van onze bezoekers."

De Warme Winteravonden zijn vanaf 16.00 uur te bezoeken voor het tarief van € 12,50 per persoon in DierenPark Amersfoort.