Ook Yendor Lambrechts wil naar Expeditie Robinson (video)

AMERSFOORT Yendor Lambrechts uit Amersfoort wil graag deelnemen aan het RTL-televisieprogramma Expeditie Robinson. De laatste jaren deden aan het overlevingsprogramma alleen bekende Nederlanders mee, maar komend seizoen kunnen ook onbekende Nederlanders meedoen. Eerder al meldden twee andere Amersfoorters zich aan voor het programma: Anders Wolhar en Marieke Borg.

,,Al vanaf kinds af aan ben ik een kleine avonturier. Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar nieuwe omgevingen en ben nergens bang voor. Ik denk dat als ik mee zou doen zelfs kans heb om te winnen. Ik ben daarnaast een goede teamspeler en ik kan ook een goede leider zijn'', motiveert Lambrechts zijn keuze om mee te doen.

De vijftig avonturiers met de meeste stemmen op zijn/haar video worden uitgenodigd voor een casting weekend. Daarnaast selecteert de productie van het programma nog vijftig deelnemers. Uiteindelijk gaan honderd mensen tijdens het casting weekend de strijd met elkaar aan. De vier personen die daarna overblijven doen echt mee aan Expeditie Robinson 2017.

STEMMEN Om bij de top 50 te komen, kan Lambrechts nog wel wat stemmen gebruiken. De huidige nummer vijftig heeft ruim 2100 stemmen, Yendor heeft er pas 27. Stemmen kan tot maandag 20 maart via deze website.