• Lara Baarslag met YouTuber UberQuin.

    BDUmedia

YouTuber vlogt over gevonden tas en vindt de eigenaar

AMERSFOORT De bekende YouTuber UberQuin heeft in Amersfoort een tas gevonden en door dit in een vlog te laten zien, heeft hij de eigenaar opgespoord. De vlogger met ruim 410.000 volgers liet de beelden twee dagen geleden zien en donderdagmiddag is de tas terecht gekomen bij bij de eigenaar; Lara Baarslag.

Jeroen van der Veer

De 16-jarige Amersfoortse was bij Het Eemplein, toen haar tas bij het wegrijden van haar scooter viel. Dit had Baarslag niet door, maar Quin van der Zeeuw wel. Hij pakte, samen met zijn vrienden, de Louis Vuitton tas. Hierbij had hij gehoopt dat er een pasje met iemands naam erop inzat, maar dit bleek niet het geval. Wel zaten er geld en AirPods in. 

In zijn vlog liet de broer van YouTube-ster Dee (Demira van der Zeeuw, ruim 331.000 abonnees op YouTube) zien dat hij de tas vond, lang heeft gewacht, maar uiteindelijk niet de eigenaar heeft gevonden. 

De geplaatste video, die inmiddels ruim 116.000 keer is bekeken, werd ook gezien door Lara Baarslag. Zij zocht contact met UberQuin en donderdagmiddag spraken de twee af en kwam de tas terug bij de eigenaar.