• De Lieve Vrouw

'Up' in De Lieve Vrouw

DE LIEVE VROUW 'UP' is het aangrijpende vervolg op de zeer succesvolle eerdere bewerking van 'PAAZ', het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Als geen ander weet comédienne Yora Rienstra, die 'PAAZ' twee seizoenen lang in uitverkochte zalen speelde, de leefwereld en de persoonlijkheid van Emma te vangen.

Tot haar ongeloof en schrik moet Emma opnieuw de kliniek in, omdat haar specialist haar uitbundige geluksgevoel niet vertrouwt. Twee jaar geleden was ze een tijd opgenomen, en uitgerekend nu, nu ze zich sterk voelt en zelfs 'een waanzinnig gevoel van geluk' ervaart, herhaalt de geschiedenis zich. Wat een misverstand, en wat een vernedering. In 'UP' krijgen we nader zicht op Emma's 'hersenstormen'. Haarscherp en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

,,Het is alsof je verliefd wordt, elke keer opnieuw. Je wordt verliefd op het leven, maar het leven maakt het steeds weer met je uit".

Zaterdag 16 en zondag 17 november in Theater De Lieve Vrouw. Kijk voor kaarten en meer informatie op www.lievevrouw.nl of bel naar 033-4226555.