• still

Politie zoekt gevluchte daders na overval Good Food

AMERSFOORT Twee gemaskerde overvallers met een wapen hebben zaterdagavond 3 november de snackbar aan De Maalderij overvallen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en besteedde aandacht aan deze overval in opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.

Rond 19.30 uur schrok het personeel van de snackbar van twee gemaskerde overvallers die de zaak binnenkwamen. Die dreigden met een wapen en hadden het op de inhoud van de kassa voorzien. De eigenaar van de zaak slaagde erin het duo weg te jagen en zette samen met de kok de achtervolging. Helaas kregen ze de dieven niet te pakken.  De gewaarschuwde politie zocht onder meer met een helikopter de omgeving af, maar de daders en de onbekende buit zijn spoorloos.

De daders zijn twee jongemannen met een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 18 jaar en lengte van circa 1,70 meter. Ze hebben een normaal postuur en droegen donkere kleding. Eén had een gele plastic tas bij zich, één had een wapen bij zich en ze waren vermoedelijk op de fiets.

Wie vóór de overval iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de snackbar, wie de overvallers op de vlucht heeft gezien of wie wellicht weet wie de verdachten zijn, wordt verzocht te bellen met de gratis Opsporingstiplijn van de politie, 0800-6070, het digitale tipformulier of anoniem: 0800-7000.