Ravelijn zoekt vrijwilligers

AMERSFOORT De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Deze week is Ravelijn in het bijzonder op zoek naar een gastheer of -vrouw voor het ontmoetingscentrum van Nationaal Monument Kamp Amersfoort (vacature 4662).

Voor de Amersfoortse IJS Vereniging zoekt Ravelijn een vrijwilliger die persberichten schrijft, foto's en nieuws plaatst op www.033skate.nl, accounts aanmaakt op Instagram en Google-plus en de nieuwsbrief verzorgt. Het gaat om de periode 22 mei tot en met 17 juli (vacature 4707).

Een chauffeur voor de rolstoelbus, die sporters naar trainingen vervoert, daar is Ravelijn naar op zoek voor de GSVA (vacature 2341).

Voor de Amersfoortse afdeling van het Rode Kruis zoekt Ravelijn een ervaren communicatieadviseur, die leiding geeft aan communicatieprojecten, een vaardig tekstschrijver is en bovendien thuis in de sociale media (vacature 4756).

Ravelijn zoekt vrijwilligers die wekelijks koffie willen drinken met mensen die behoefte hebben aan wat gezelligheid. Onder meer voor een mevrouw (50-plus) met oorsuizen (4593) en voor een heer met een verstandelijke beperking die zelfstandig woont (4594). Bij de koppeling tussen vrijwilliger en hulpvrager staat de 'klik' tussen beiden centraal.

Een conciërge die ondersteuning biedt bij technische zaken, daar is Ravelijn naar op zoek. Technische vaardigheden zijn belangrijk, net als zelfstandig kunnen werken en een rijbewijs BE (vacature 4219).

Wie interesse heeft, kan direct op een vacature reageren via de website www.ravelijn.nl. Vrijblijvend langskomen bij Ravelijn (Bergstraat 24) is ook mogelijk (op werkdagen 9.00-17.00 uur). Tel: 033-4613000 of Twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.