• ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland blij met studentambassadeurs

AMERSFOORT Sinds dit schooljaar zet ROC Midden Nederland in Amersfoort studentenambassadeurs in. De studenten van de verschillende mbo-colleges hebben dit schooljaar hun skills ingezet om middelbare scholieren zo goed mogelijk te informeren over de diverse opleidingen. Naast voorlichting geven, hielpen zij ook bij het bezoek van het College van Burgemeester en Wethouders aan de campus en bij ontmoetingen met verschillende bedrijven.

,,De vmbo-leerling vindt het fijn om iemand te spreken, die nog niet zo lang geleden zelf op de middelbare school zat. De studentambassadeurs vertellen met veel trots het echte verhaal van hun opleiding. We zijn ongelofelijk blij met deze groep enthousiaste studenten", aldus projectleider Karen Molhoek.

De studenten zijn de afgelopen maanden erg gegroeid: door het volgen van presentatietrainingen, het geven van voorlichtingen en peer-to-peer-projecten hebben zij veel meegemaakt. Voor hun inzet krijgen ze op woensdag 17 april hun Bewijs van Deelname uitgereikt en worden zij door de begeleidende docenten, managers en de projectleider in het zonnetje gezet.