Stadsdichter Eva Vleeskruyer te gast in weekvideo burgemeester Bolsius

AMERSFOORT Stadsdichter Eva Vleeskruyer stelt zich kort voor in de weekvideo van burgeemster Bolsius. Zij is de komende twee jaar stadsdichter van Amersfoort.

Daarnaast benoemt de burgemeester veiligheid in de stad; de politie gaat in Amersfoort een proef doen met het gebruik van het stroomstootwapen en daarnaast oefende de politie laatst met burgers die lid zijn van een Whatsapp-groep en Burgernet op het signaleren van verdachte situaties.

Deze hele week staat het Vergeten Kind centraal, ook in Amersfoort. Tot slot hulde voor de Taalheld 2016, zij werkt namelijk in de bibliotheek in het Eemhuis.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.