Star Wars Laser Adventure zaterdag 2 januari bij Pathé Amersfoort

AMERSFOORT De Star Warsbus staat op zaterdag 2 januari bij Pathé Amersfoort, van 14.00 tot 20.00 uur, staat . Fans van alle leeftijden kunnen er gratis terecht voor het interactieve Star Wars Laser Adventure en andere attracties. Wie een ticket heeft voor de film Star Wars: The Force Awakens maakt kans op een reis naar de Jedi Training Academy.

De Star Wars bus is een immense mobiele game-attractie. Door de achttien meter lang bus loopt een tunnel met laserstralen en filmbeelden van Star Wars: The Force Awakens. Doel bij het interactieve Star Wars Laser Adventure is zo snel mogelijk door dit doolhof te gaan en proberen het record te verbreken.

Ook voor jongere fans van Star Wars is de bus een attractie, want ze kunnen er binnen Star Wars Rebels kijken, Disney Infinity 3.0 spelen en een Lego Star Wars Ruimteschip bouwen. Alle bezoekers met een ticket voor Star Wars: The Force Awakens, die in Pathé Amersfoort dagelijks te zien is in 2D en 3D, maken bij een bezoekje aan de bus bovendien kans op een reis naar de Jedi Training Academy in Disneyland Parijs.