• Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia, het ochtendteam waarin Felicia begon bij Qmusic.

    ANP KIPPA LEVIN EN PAULA

'Toptransfer' voor Amersfoortse dj

AMERSFOORT Radio-dj Igmar Felicia uit Amersfoort verruilt Qmusic voor Radio538. Dat heeft hij vanavond kenbaar gemaakt op zijn eigen Instagram-account. Felicia was anderhalf jaar werkzaam bij Q.

Voordat hij bij Qmusic aan de slag ging werkte de Amersfoorter bij SlamFM. Zo'n anderhalf jaar geleden maakte hij de overstap naar Qmusic om met Mattie Valk en de tevens Amersfoortse Fien Vermeulen de ochtendshow te gaan doen. Dat deed hij een jaar voordat hij een half jaar geleden de overstap maakte naar zijn nieuwe eigen avondshow op Qmusic.

Vanavond (donderdag) maakt Felicia zijn laatste uitzending op Qmusic, vanaf 1 mei gaat hij aan de slag bij 538. ,,Het station waar ik vanaf de eerste klas alle agenda's van had en waar ik stiekem op mijn zolderkamer radio-uitzendingen van namaakte. En vooral, het station waar ik altijd van gedroomd heb ooit een uitzending voor te mogen maken.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag lieve mensen, Vanavond maak ik m'n allerlaatste uitzending op Qmusic, IK GA NAMELIJK IETS FUCKING LEUKS DOEN! De afgelopen 1.5 jaar waren lekker turbulent, maar daar ga ik altijd wel lekker op. Een ochtendshow en een avondshow, geblinddoekt worden binnengebracht live bij RTL Late Night, met Kraantje Pappie in een hijsKRAAN (haha), elke ochtend om 04:15 de wekker zetten (laatste half jaar dan weer 10:15) en optreden op de Foute Party! Het was een leerzame, leuke en soms ook niet zo leuke tijd. MAAAAAR tijd voor nieuwe dingen waar ik nog zoveel meer zin in heb. Vanaf 1 mei ga ik aan de slag bij Radio 538 ????????!Het station waar ik vanaf de eerste klas al alle agenda's van had en waar ik stiekem op mijn zolderkamer radio-uitzendingen van namaakte. En vooral het station waar ik altijd van heb gedroomd om ooit een uitzending te mogen maken. Iedereen bij Q bedankt voor de afgelopen 1.5 jaar en nu snel door met KNALLEN!

A post shared by Igmar Felicia (@igmarfelicia) on