• Koen Suyk

Stichtse Rotonde drie weekenden gedeeltelijk afgesloten

AMERSFOORT De komende drie weekenden gaat de Stichtse Rotonde op de schop. Vanaf vrijdagavond 13 september zullen er werkzaamheden verricht worden en dit gebeurt in delen.

Jeroen van der Veer

Tijdens deze asfalteringswerkzaamheden worden steeds delen van de rotonde afgesloten. Vanaf vrijdagavond 13 september tot en met maandagochtend 16 september 5.00 uur zal het gedeelte tussen de Stichtse Rotonde en de aansluiting op Utrechtseweg N237 (richting Soesterberg) onder handen genomen worden. Omleiding gaat via de buitenste ring van de Stichtse Rotonde.

Het weekend daarna, vanaf vrijdag 20 september tot en met maandagochtend 23 september 5.00 uur, is het stuk vanaf A28 afrit 5 tot aan Stichtse Rotonde aan de beurt. Hierbij is ook Rondweg Zuid afgesloten en is er een omleidingsroute via Laan 1914.

De laatste fase is vanaf vrijdag 27 september tot en met maandagochtend 30 september 5.00 uur. Dan is gaat het gedeelte tussen de Stichtse Rotonde en de aansluiting op Utrechtseweg in Amersfoort op de schop. Omleiding vanaf de stad via Vondellaan, Van Campenlaan en de Leusderweg.