• AS Media
  • AS Media
  • AS Media
  • AS Media
  • AS Media

Weer ramkraak op fotospeciaalzaak in Amersfoort

AMERSFOORT Bij een fotospeciaalzaak aan Het Masker in Amersfoort heeft in de nacht van dinsdag op woensdag opnieuw een ramkraak plaatsgevonden. De schade aan de winkel is enorm. Onbekenden zijn achterwaarts met een vermoedelijk gestolen auto de winkel binnen gereden. De pui werd ingereden en het rolluik vernield. Onbekende daders haalden fotoapparatuur weg.

Omstreeks 3.20 uur werden omwonenden wakker van de klap en zagen meerdere personen heen en weer lopen, en vervolgens vertrekken in een andere auto. De auto waarmee de pui werd geramd bleef achter. De gealarmeerde politie trof geen verdachten meer aan en heeft een onderzoek ingesteld. Hoe groot de buit is, is nog niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de winkel gesleept en afgevoerd.

Ook in juli van dit jaar was de winkel al het slachtoffer van een ramkraak. Volgens de eigenaar is de ravage groter dan de vorige keer. De pui van de winkel was pas onlangs gerepareerd na de ramkraak van eerder dit jaar. 

De politie is druk bezig met het onderzoek en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien van het voorval via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaad.nl.