Weer twee Amersfoortse Robinson-kandidaten (video's)

AMERSFOORT Danielle Schuur en Marc van der Heijden uit Amersfoort willen graag deelnemen aan het RTL-televisieprogramma Expeditie Robinson. De laatste jaren deden aan het overlevingsprogramma alleen bekende Nederlanders mee, maar komend seizoen kunnen ook onbekende Nederlanders meedoen. Met hun aanmeldingen komt het aantal Amersfoortse kandidaten op vijf.

De vijftig avonturiers met de meeste stemmen op zijn/haar video worden uitgenodigd voor een casting weekend. Daarnaast selecteert de productie van het programma nog vijftig deelnemers. Uiteindelijk gaan honderd mensen tijdens het casting weekend de strijd met elkaar aan. De vier personen die daarna overblijven doen echt mee aan Expeditie Robinson 2017.

KOM MAAR OP ,,Robinson 2017 is fit, sterk, sociaal, impulsief, prettig gestoord, assertief, heeft humor, is nooit chagrijnig en kan zowel in een groep als individueel functioneren. Dat ben ik'', zegt Danielle Schuur in haar motivatie. ,,Of ik met weinig eten nog steeds altijd vrolijk en niet chagrijnig, dat ben blijft de vraag... En misschien wil ik wel nooit meer naar huis... Ik zie geen problemen maar uitdagingen, dus kom maar op met de challenges...''

OP DE PROEF STELLEN Ook Marc van der Heijden is gemotiveerd om mee te doen. ,,Van jongs af aan heb ik al mee willen doen aan Expeditie Robinson! En na vele jaren met BN'ers hoef ik mezelf niet langer op de bank te verbijten. Ik wil graag ervaren hoe het is om mezelf elke dag weer fysiek en mentaal op de proef te stellen. Uiteraard alles met een beetje humor.''

STEMMEN Om bij de top 50 te komen, kan zowel Danielle als Marc nog wel wat stemmen gebruiken. De huidige nummer vijftig heeft bijna 2700 stemmen, Danielle staat op 369 en Marc op 168 stemmen. Stemmen kan tot 20 maart en kan hier voor Danielle Schuur en hier voor Marc van der Heijden.