Werkgeversbijeenkomst over banenafspraak

AMERSFOORT Werkgevers en overheid in de regio Amersfoort moeten 370 extra banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Over deze 'banenafspraak' verzorgt het Werkbedrijf Regio Amersfoort op donderdag 24 september een bijeenkomst voor werkgevers. De bijeenkomst wordt gehouden tussen 15.00 en 17.30 uur bij de IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg.

Tijdens de bijeenkomst worden werkgevers bijgepraat over de banenafspraak. Hoe zit het daarmee? En wat zijn de mogelijkheden voor werkgevers? Gerenommeerde sprekers uit de politiek en het bedrijfsleven geven hun visie onder leiding van dagvoorzitter Tom van 't Hek. Daarnaast is er een informatiemarkt en kunnen werkgevers aansluiten bij rondetafelgesprekken en de afsluitende netwerkborrel.

Het Werkgevers Event is gratis voor ondernemers en werkgevers uit de regio Amersfoort. Aanmelden kan tot 20 september via www.jaikbenerbij.nl.

Het Werkbedrijf Regio Amersfoort is een bestuurlijk netwerkoverleg dat bestaat uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg, UWV & werkgevers- en werknemersorganisaties. Het Werkgeversservicepunt Regio Amersfoort is de uitvoerende partner voor het Werkbedrijf.