Wethouders aan de slag bij Amerpoort

AMERSFOORT Naar de dierentuin, een verwendag, high tea en heel veel tuinen zomer klaar maken. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de zestig klussen en activiteiten tijdens NLdoet bij Amerpoort. Bij kinderdagcentrum Onder één Dak in Amersfoort gaan wethouders Hans Buijtelaar en Yvonne Kemmerling verschillende ruimtes schilderen en verfraaien. In totaal zetten bijna driehonderd vrijwilligers zich vrijdag en zaterdag in voor cliënten van Amerpoort.

NL DOET Het Oranje Fonds houdt vrijdag en zaterdag, samen met duizenden organisaties in het land, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen in Nederland om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

De klussen die de vrijwilligers bij Amerpoort onder handen nemen, betekenen voor cliënten net dat beetje extra dat hun leven leuker en gezelliger kan maken. Amerpoort kan nog een aantal vrijwilligers gebruiken, belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.nldoet.nl.