• Lighthouse

Win vrijkaarten voor 'De Kartonbewoners'

AMERSFOORT Holland Opera verloot voor de lezers vijf keer twee vrijkaarten voor de voorstelling 'de Kartonbewoners'. In de Veerensmederij staan mooie familievoorstellingen van professionele jeugdgezelschappen op het programma. Op zondag 14 februari speelt De Stilte een moderne dansvoorstelling - voor iedereen vanaf 6 jaar - die de verbeelding van kinderen prikkelt: de Kartonbewoners.

In een decor van karton word het publiek meegezogen in een evolutieverhaal dat het alledaagse en de verbeelding samenbrengt. Het verhaal gaat over een donkere grot in een berg die stukje bij beetje zijn geheimen prijs geeft. Als de rijkdom ervan wordt ontdekt, is het hek van de dam. Wat begint als een voorzichtige ontdekking wordt al snel een onvervalste plundering.

WINACTIE Spring je een gat in de lucht om deze dansvoorstelling te bezoeken? Doe mee met de winactie en maak kans op vrijkaarten! Maak een foto van jouw beste dansmove en stuur dit op naar kaarten@hollandopera.nl vóór 10 februari. De leukste dansmoves verschijnen op de Facebook pagina van Holland Opera.

Onder de inzenders worden vijf keer twee vrijkaarten verloot voor 'de Kartonbewoners' op zondag 14 februari om 14.30 uur in de Veerensmederij.

foto Holland Opera geeft vrijkaarten weg aan degene die de leukste of mooiste foto van een dansmove instuurt.