• Activiteiten in de Kinderboekenweek

    Alg Boekhandel

Kinderboekenweek bij De Algemene Boekhandel

19-09-2019, 15:45 | Lezersnieuws | De Algemene Boekhandel

Vanaf woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober is het Kinderboekenweek. De Algemene Boekhandel aan de Leusderweg viert deze week groots en organiseert allerlei feestelijke activiteiten. 

Zaterdag 5 oktober komt kinderboekenschrijfster Lizette de Koning samen met haar knuffel Zebra voorlezen uit haar nieuwste boek 'Ootje in het verkeer'. Lizette zingt ook vrolijke liedjes en ze neemt een echt oefenstoplicht mee!

Zondag 6 oktober brengt de populaire kinderboekenschrijver Jozua Douglas een bezoek aan de boekhandel. Veel kinderen kennen Douglas van zijn succesvolle Costa Banana serie. Hij komt vertellen over zijn nieuwste boeken 'Ufo-alarm' en 'Pech onderweg'. 

Vrijdag 11 oktober komt ecologe Sterrin Smalbrugge van tv-programma 'De grote reptielenshow' vertellen over 'Het grote reptielenboek'. Ze laat zien dat reptielen super interessant zijn en legt uit waarom ze ze zo belangrijk zijn voor de natuur.

Gedurende de hele week ligt er voor zowel jongere als oudere kinderen een puzzeltocht klaar waarbij flink gespeurd en nagedacht moet worden. 

Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Voor vrijwel alle activiteiten moet gereserveerd worden. Check hiervoor de site van de boekhandel: www.algemeneboekhandel.nl