• BDU archief

Nieuwe speelgoedwinkel Jase&Joy start in Amersfoort

AMERSFOORT De nieuwe speelgoedformule Jase&Joy, opgestart door zeven voormalig Intertoys ondernemers en Euretco, komt naar Amersfoort-Noord. De naam werd vandaag bekend.

De speelgoedformule ging de afgelopen maanden door als ''nieuwste speelgoedwinkel van Nederland''. De nieuwe naam Jase&Joy draagt plezier in zich mee, volgens de Business Unit Manager speelgoed bij Euretco. ,,Daarnaast vonden wij het belangrijk dat het merk ook een gezicht heeft. We willen mensen aan de hand nemen tijdens het aankoopproces en ze onder andere voorzien van reviews, daar gaat het duo Jase en Joy onder andere een rol in spelen!'' aldus de manager. Daarnaast moet de uitstraling van het nieuwe concept het bedrijf onderscheiden van andere speelgoedformules.

FUN FIRST Nu de nieuwe naam bekend is zullen de winkels beetje bij beetje volgens het nieuwe concept verbouwd worden. 'Fun First' staat hoog in het vaandel bij de formule en daarom komen er hotspots in de winkel en zijn er activiteiten te doen. Klanten kunnen zich binnenkort ook aanmelden als Jase&Joy-tester voor het speelgoed. De formule krijgt ook een webshop op www.jasejoy.nl, de website die 11 oktober online gaat.

Het filiaal van Jase&Joy in Amersfoort is te vinden op de Beurs 38. De andere Jase&Joy winkels zijn gevestigd in Amersfoort-Noord, Amsterveen, Budel, Bussum, Deurne, Einhoven, Gemert, Purmerend en Velhoven.