Het team van Kost-Baar.nl nodigt Amersfoorters uit voor een gratis taxatie van goud, zilver, horloges en andere kostbaarheden.
Het team van Kost-Baar.nl nodigt Amersfoorters uit voor een gratis taxatie van goud, zilver, horloges en andere kostbaarheden. PR
Advertorial

Gratis taxatie van goud, zilver, horloges en andere sieraden in Amersfoort

27 maart 2024 om 13:47 Zakelijk

AMERSFOORT Het team van Kost-Baar.nl nodigt Amersfoorters uit voor een gratis taxatie van goud, zilver, horloges en andere kostbaarheden. Iedereen is welkom van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 maar op het kantoor bij Regus, in het Data Club Offices gebouw in Amersfoor van 11.00 tot 17.00 uur voor een taxatie aan de Databankweg 26.

,,Het deskundige team bij Kost-Baar heeft na vier generaties juweliersambacht een uitgebreide kennis opgebouwd in diverse vakgebieden, waaronder, diamanten, (antieke) gouden en zilveren sieraden, gouden horloges, hoogwaardige merkhorloges, zilverwerk en meer”, schrijft de onderneming.

Onder meer dankzij recente televisieoptredens op het Duitse WDR in programma’s zoals ‘Hier und Heute’ en ‘WDRMarkt’, heeft het bedrijf naar eigen zeggen een ‘internationale bekendheid’ en ook ‘bewezen de juiste keuze te zijn voor de realistische waarde van kostbare bezittingen.’
Fragmenten van deze interviews met de oprichter, Marius Tsakonis, zijn te vinden op de website www.kost-baar.nl.

Bezoekers kunnen zich melden bij de balie bij de hoofdingangen, parkeerplaatsen zijn beschikbaar. Indien gewenst kan een taxatie ook op afspraak plaatsvinden.

Meer informatie: www.kost-baar.nl, info@kost-baar.nl, tel. 06-28251311

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie