21ste uitvoering van de AV Triathlon Emiclaerloop

AMERSFOORT Op woensdag 26 augustus 2015 organiseert atletiekvereniging AV Triathlon voor de 21e keer de AV Triathlon Emiclaerloop. Een loopfestijin voor jong en oud waarin plezier voorop staat. De Emiclaerloop maakt ook dit jaar weer deel uit van het Amersfoortse loopcircuit Run033, waarbij punten kunnen worden verzameld  voor de eindklassering. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een jeugdloop van 1,2 km. De senioren en masters kunnen zich testen op de prestatieloop over 5 km en 10 km. Runnersworld biedt wederom een sponsorpakket aan, dat onder meer bestaat uit een startnummer en een waardebon voor de deelnemer.

De start en finish van alle lopen is in winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. Het ophalen van de startnummers en de na-inschrijving vinden plaats in de Brasserie Emiclaer, waar ook beperkte kleedgelegenheid aanwezig is. Het parcours van de Emiclaerloop gaat door Kattenbroek en langs Park Schothorst en is uitgezet over verharde wegen en waar nodig afgezet. De jeugd loopt een aparte ronde van 1,2 km. Bij de prestatieloop over 5 km en 10 km worden respectievelijk twee en vier ronden van 2,5 km gelopen.

Tot en met zondag 23 augustus aanstaande kan worden ingeschreven via het inschrijfformulier. Na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 18.00 uur tot uiterlijk een half uur voor de betreffende start bij de Brasserie Emiclaer. Afhalen van de startnummers kan vanaf 18.00 uur op de dag zelf. Voor vragen over de Emiclaerloop kan contact worden opgenomen met René Bosman, tel 0622799969. Meer infomatie OP www.avtriathlon.nl/wedstrijden/emiclaerloop.