CJVV ronde verder

AMERSFOORT  Op de tweede dag van het Intersport Van Dam Amersfoorts Kampioenschap was de wedstrijd tussen ASC Nieuwland en CJVV er een om van te smullen. In een uitermate boeiend  voetbalgevecht dat na de reguliere speeltijd een 3-3 eindstand opleverde, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarbij maakte CJVV geen fouten en veroverde door die overwinning een halve finaleplaats.

Huub van Aerssen

 

In het treffen tussen Amsvorde en VVZA kenden de Zeehelden een goede start en stonden na het rustsignaal op een 0-2 voorsprong. Maar in het tweede deel van de wedstrijd kreeg het massaal toegestroomde publiek een andere wedstrijd voorgeschoteld en was het  Amsvorde dat de dienst uitmaaakte. Met een late tegentreffer kregen de Amsvordianen geen loon naar werken en ging de overwinning (1-2) alsnog naar VVZA. 

 

De wedstrijd tussen AFC Quick 1890 en APWC bleef lange tijd zonder doelpunten. Alhoewel APWC in de tweede helft op een 0-1 voorsprong kwam, slaagde een op volle toeren spelend Quick er in om niet alleen de stand gelijk te trekken, maar in de slotminuten de volle winst  (2-1) te behalen.

 

Voor VV Hoogland dat vandaag voor het eerst in actie kwam, was de wedstrijd tegen een pover spelend HVC niet meer dan een ontspannen oefenpartijtje. Met dubbele cijfers werd HVC van de mat geveegd en kende de wedstrijd eigenlijk nauwelijks hoogtepunten. 

 

PROGRAMMA Het programma voor dinsdag 22 augustus (verliezersronde ziet er als volgt uit:

19.00 uur: VOP - de Posthoorn

20.00 uur: KVVA - Hooglanderveen 

Woensdag 23 augustus (halve finales):

19.00 uur: VVZA - AFC Quick 1890

20.00 uur: CJVV - Hoogland.